Opening taartwinkel MA Bella Cakery op IJDock

24-11-2014

Afgelopen zaterdag 22 november heeft MA Bella Cakery haar eerste taarten & koffie/thee winkel feestelijk geopend op het nieuwe stadseiland IJDock, gelegen nabij het Amsterdamse Centraal Station. Eerder deze maand opende ook groentewinkel Green Haven hier haar deuren. IJDock is een project van a.s.r. vastgoed ontwikkeling.

De nieuwe winkel van ca. 85 m² heeft de vorm van een taartpunt en bevindt zich op de begane grond van het appartementengebouw op IJDock, dat onlangs was genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs. In de winkel kan men naast genieten van een heerlijk taartje ook custom made taarten bestellen en workshops volgen.

“De keuze voor IJDock als de locatie voor onze eerste winkel was snel gemaakt. Het was liefde op het eerste gezicht,” vertelt Monique Trinh-Nguyen van MA Bella Cakery. “Passie en beleving zijn de uitgangspunten in alles wat ze doen. Wij zoeken continu naar inspiratie om waarde toe te voegen aan onze producten. Ons taartje wordt gezien als een beloning voor iets wat je hebt gepresenteerd of verdiend. En als je dat kan vieren in een ambiance waar je je even in een hele andere “wereld” waant, dan is quality time iedere dag binnen handbereik. Deze fantastische locatie gaat daar zeker aan bijdragen."

ma bella cakery

Deel: