Restaurant I-Dock open!

25-02-2014

Restaurant mét passantenhaven in hartje Amsterdam
Het is de bijzondere locatie aan het IJ die I-Dock onderscheidt van alle andere horecagelegenheden. I-Dock restaurant, bar & marina terrace, op de begane grond van Room Mate Hotel Aitana, heeft op 8 februari haar deuren geopend.

Bijna dag en nacht geopend
‘With you in mind’ is het credo van I-Dock: I-Dock wil haar gasten ontvangen als vriend en een memorabel verblijf bieden met persoonlijke en welgemeende aandacht. Het restaurant grenst aan een passantenhaven voor 60 boten. De maritieme en tegelijk stedelijke omgev¬ing, op steenworp afstand van het Centraal Station, is toegankelijk voor een breed publiek. Het is de plek waar hotelgasten kunnen ontbijten, zakenmensen kunnen lunchen of dineren, buurtbewoners kunnen koffiedrinken en bootbezitters kunnen aanmeren voor een borrel. Lat-er op de avond zijn er in de bar voor het Amsterdamse uitgaanspubliek regelmatig deejays en live bands. Kortom een comfortabele thuishaven voor elk moment van elke duur.

“Er is altijd ruimte voor nieuwe hotspots”, zegt Marc Balvers, directeur van VITAM. “Hotelbars zijn dé trend op het gebied van uitgaan, dat zie je al een paar jaar in New York en Shanghai en nu ook in Amsterdam: de Skylounge, Momo’s, Andaz en nu ook I-Dock.”

“I-Dock serveert mediterraans georiënteerde gerechten met het concept van small dinners: kleine gerechten om te proeven, maar net zo geschikt om samen te delen”, belooft Chef-kok Wiljan Koopmans, bekend van Restaurant Klein Paardenburg, Fifteen en Brouwerskolkje.

“De grenzen tussen catering, horeca en retail zullen steeds meer vervagen. Factoren als toenemende urbanisatie, het nieuwe werken en technologische ontwikkelingen, zorgen ervoor dat onze wereld in rap tempo zal veranderen en reeds aan het veranderen is. Vanwege deze factoren veranderen ook de behoeften ten aanzien van eten en drinken, de momenten en de plaatsen waar deze zaken te verkrijgen zijn. I-Dock ligt in een stedelijke omgeving waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Het is voor VITAM dan ook een zeer logische stap om hiermee in te spelen op deze veranderende behoeften”, aldus Marc Balvers.

I-Dock is een nieuw initiatief van VITAM (onderdeel van JHB Group).

Meer informatie vindt u op  www.idockrestaurant.nl

Deel: