Bagels & Beans opent een nieuwe vestiging op IJDock

15-08-2013

De populaire lunchroom is een goede aanvulling op de andere bedrijvigheid op IJDock. a.s.r. vastgoed ontwikkeling is dan ook blij met de komst van Bagels & Beans op het recent aangelegde eiland in het IJ nabij Centraal station. De opening van de nieuwe vestiging is naar verwachting in september.

Zeinstra van Gelderen architecten heeft op IJDock een gebouw gecreëerd dat zich onderscheidt met een sterk karakter en een eigen identiteit. Bagels & Beans heeft daarom bewust gekozen voor de locatie IJDock.

Ronald Bakker, oprichter Bagels & Beans: "Ons merk is uniek. Geld verdienen komt niet op de eerste plaats, het is niet meer dan het resultaat van de dingen die we doen. Veel van wat we verkopen is 100% biologisch en we proberen van alles een culinair product te maken. Het hoofddoel van Bagels & Beans is dan ook dat iedereen bij ons blijer moet vertrekken dan hij of zij binnenkomt. De fantastische setting in het karakteristieke pand op IJDock gaat daar zeker aan bijdragen."

De nieuwe vestiging van Bagels & Beans gaat zich in de plint van het woongebouw vestigen.

Deel: