City Marina IJDock

29-05-2013

De passantenhaven van IJDock is zo goed als klaar. Het wachten is nog op de aanleg van het remmingswerk, het goed functioneren van de Vluchthavenbrug en een aantal voorzieningen. Zodra de haven toegankelijk is, laten we het via deze site weten. Voor nu al vast enkele gegevens over de exploitatie.

Nauticadam exploiteert deze nieuw aangelegde passantenhaven die pal naast het zonnige terras van het nieuwe hotel van de internationale hotelketen Room Mate ligt. Er zijn zo’n 60 ligplaatsen voor zeiljachten of motorboten. Vanzelfsprekend zijn er toiletten en douches. Het liggeld bedraagt 2,50 euro per meter (LOA).

De toegang tot de haven gaat via de Vluchthavenbrug. Deze is 3,55 meter hoog. Bediening van de brief geschiedt op aanvraag via Marifoonkanaal VHF 22 of via 020-6241457.

Gegevens City Marina IJDock

Email: Citymarina@outlook.com     
Telefoonnummer havenmeester: 06-87478290

 

Deel: