Voorzieningen

Voorzieningen

Terras en horeca

Voorzieningen

IJDock is veel meer dan wonen en werken. Lekker verblijven op het terras van de haven, in een van de restaurants of dobberen op een bootje.

Op de begane grond van het woongebouw is onder andere Bagels & Beans gevestigd. Bij Bagels & Beans IJdock kun je genieten van de ronde kanten van het leven. Met een bagel, salade, latte of sap even afstand nemen van de druk(te) om je heen. Genieten van het bijzondere interieur en fijne sfeer, met uitzicht op het IJ.

Bij groentezaak Green Haven koop je biologische groenten en vind je miniatuur groeten en zogenaamde 'vergeten’ groenten in het assortiment. In de taartenwinkel van MA Bella Cakery kan je naast genieten van een heerlijk taartje ook custom made taarten bestellen en workshops volgen.

In het hotel is restaurant I-Dock geopend. Op de kop van het gebouw van het Paleis van Justitie aan de zijde van het Centraal Station is nog een mooie grote ruimte gereserveerd voor bijvoorbeeld een Grand Cafe of Sterrenrestaurant. Restaurant I-Dock verzorgt in de passantenhaven eveneens een ruim terras.

Passantenhaven

Leven op IJDock, is leven tussen lucht en water.

City Marina IJDock ligt direct aan het IJ, op een steenworp afstand van het Centraal Station en de binnenstad van Amsterdam.

Nauticadam exploiteert deze nieuw aangelegde passantenhaven die pal naast het zonnige terras van het nieuwe hotel van de internationale hotelketen Room Mate ligt. Er zijn zo’n 60 ligplaatsen voor zeiljachten of motorboten. Vanzelfsprekend zijn er toiletten en douches. Het liggeld bedraagt 2,50 euro per meter (LOA).

De toegang tot de haven gaat via de Vluchthavenbrug. Deze is 3,55 meter hoog. Bediening van de brief geschiedt op aanvraag via Marifoonkanaal VHF 22 of via 020-6241457.

Gegevens City Marina IJDock
Email: Citymarina@outlook.com  
Telefoonnummer havenmeester: 06-87478290


Parkeren

Tegenwoordig het dilemma van elke stad. Waar bergen we onze auto op?

Onder het complex IJDock komt een tweelaagse parkeergarage voor werkenden, bewoners en bezoekers. Met een capaciteit van ca. 500 parkeerplaatsen, waarvan ca. 350 openbaar, is de garage ruim van opzet.

Bijzonder zijn de voorzieningen voor de bewoners. De liften die de appartementen bereikbaar maken, lopen helemaal door tot beneden in de garage. Dat betekent binnenrijden, uitstappen, instappen, met de lift omhoog en . . . u bent weer thuis. Gemakkelijker kan het niet.

De parkeergarage is eigendom van Interparking.

Laatste nieuws

06-07-2015

Nieuw restaurant MOS Amsterdam opent binnenkort haar deuren op IJDock.

Chef-kok Egon van Hoof en maître-sommelier Henry Pattiwael van Westerloo hebben als locatie voor MOS Amsterdam gekozen voor IJDock. Het restaurant dat plaats biedt aan ruim 80 personen komt schuin onder het Paleis van Justitie in een ruimte van 9 meter hoog.

Lees meer