Hotel

Hotel

Hotel

De internationale hotelketen Room Mate exploiteert het hotel aan de nieuw aangelegde passantenhaven van IJDock. Het ontwerp van het hotel is van de hand van Jan Bakers Architecten. Jan Bakers zijn ideeen richtten zich op een transparant hotel, waar je vanaf de binnenstraat volledig doorheen zou kunnen kijken. Het resultaat is bijzonder met gevels die van top tot teen uit glas bestaan.

Naast 285 kamers en vergaderfaciliteiten beschikt het hotel over een groot restaurant met terras aan de passantenhaven, alsmede een fitness en spa. 

Het hotel maakt gebruik van de onder IJDock gelegen garage. Het aan- en afvoeren van goederen gaat via de speciale servicelaag die als tussenlaag is aangebracht tussen het maaiveld en de tweelaagse parkeergarage.

In het hotel heeft restaurant I-Dock in februari 2014 ook haar deuren geopend.

Laatste nieuws

06-07-2015

Nieuw restaurant MOS Amsterdam opent binnenkort haar deuren op IJDock.

Chef-kok Egon van Hoof en maître-sommelier Henry Pattiwael van Westerloo hebben als locatie voor MOS Amsterdam gekozen voor IJDock. Het restaurant dat plaats biedt aan ruim 80 personen komt schuin onder het Paleis van Justitie in een ruimte van 9 meter hoog.

Lees meer